#blissfulempire
SERAHKANLAH... Jika engkau menyukai bunga...
Ketahuilah bahawa tidak semua bunga memiliki harumnya, dan tidak semua bunga mulus tangkainya.

Jika engkau mengagumi pelangi...
Ketahuilah bahawa setiap pelangi mempunyai masanya, ia tidak akan mewarnai langit selamanya.

Begitupun juga saat engkau mengagumi seseorang.,.. Maka dengan itu,
sisakan ruang kosong dalam jiwamu untuk menerima kekurangannya, agar kelak engkau tak kecewa.

Juga saat mencintai seseorang, 
sisakan ruang kosong dalam jiwamu untuk mempersiapkan kehilangan nya,
agar kelak perpisahan tidak terlalu menyakitkan.

Tambatkanlah hatimu sepenuhnya pada Allah... Kerana setiap selain Allah akan selalu mempunyai kekurangan... Serahkanlah sepenuhnya harapanmu padaNya, kerana setiap selainNya mungkin saja akan mengecewakan... Assalamualaikum dan selamat pagi dunia.

#blissfulempire #bushroahmad #sandwichviralmuar #sandwichviralkluang #sandwichviralbatupahat #fooddeliverymuar #fooddeliverykluang #fooddeliverybatupahat #mobilespamuar #mobilespakluang #mobilespabatupahat #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

SERAHKANLAH... Jika engkau menyukai bunga... Ketahuilah bahawa tidak semua bunga memiliki harumnya, dan tidak semua bunga mulus tangkainya. Jika engkau mengagumi pelangi... Ketahuilah bahawa setiap pelangi mempunyai masanya, ia tidak akan mewarnai l

Johor Bahru City Square
AKHIRNYA SETELAH 5 TAHUN.
.
.
Dah nak dekat 5 tahun jugak lepak Muar ni baru berjaya naik ke Bukit Mor, puncak paling rendah jer.Tapi best.. Hiking partners, guide, coach, anak-anak coach dan semua yang join. Best sangat. Jalan santai-santai jer.

Rasanya ini bukit ketiga yang Bushro berjaya hiking sepanjang hidup. Gunung Ledang yang pertama, Bukit Malau yang kedua dan yang ketiga adalah Bukit Mor.

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #parunaresdung #parunamuar #parunajohor
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

AKHIRNYA SETELAH 5 TAHUN. . . Dah nak dekat 5 tahun jugak lepak Muar ni baru berjaya naik ke Bukit Mor, puncak paling rendah jer.Tapi best.. Hiking partners, guide, coach, anak-anak coach dan semua yang join. Best sangat. Jalan santai-santai jer. Ra

SESUATU YANG BERNILAI
.
.
Suatu barang itu  bernilai bukan terletak pada barang tersebut, tetapi keadaan yang menentukan nilainya.

Sebatang buluh yang hanyut tiada nilai nya dalam keadaan biasa, namun ia akan lebih mahal dari dunia dan isinya bagi seseorang yang sedang terkapai-kapai kelemasan

Demikian juga sebotol air minuman, mungkin nilainya hanya satu ringgit dalam keadaan biasa, tetapi ia akan mencecah ribuan ringgit di saat sedang dahaga di padang pasir.

Demikian lah dengan pahala, ia tidak dirasai nilainya sewaktu di dunia, berbanding di akhirat, yang semua benda tidak bernilai melainkan hanya pahala

Oleh kerana kita semua sedang menuju ke sana, maka lakukanlah apa saja amalan yang menjadi bekalan pahala di akhirat nanti.

Kredit: Copy&Paste Channel Telegram.

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

SESUATU YANG BERNILAI . . Suatu barang itu bernilai bukan terletak pada barang tersebut, tetapi keadaan yang menentukan nilainya. Sebatang buluh yang hanyut tiada nilai nya dalam keadaan biasa, namun ia akan lebih mahal dari dunia dan isinya bagi s

Bakri, Johor
BUKAN KAKI GOSSIP
.
.
Rasanya kalau geng Buddyz mesti tahu Bushro ni seorang yang sangat membosankan. Bushro orang maybe paling last tahu gossip terbaru antara Buddyz. Sampaikan klassmate sendiri couple pun tak tahu. Bushro ni kalau orang kenal sangat busy. Hahaha. Busy dengan aktiviti. Bilik tu balik mandi, solat dan salin baju jer. Sangat susah nak jumpa ada di bilik. Busy tak semestinya produktif. Dah kenapa nak cerita pasal benda dulu-dulu?

Sebab sekarang pun Bushro adalah seorang yang membosankan.Bushro bercakap bila berkaitan dengan bisness jer.Other than that you will rarely listen to my talk. Kalau buat live pun cerita pasal produk. 
Petang ni Bushro meeting dengan bakal-bakal staff Exclusive Mobile & Home Spa Muar. Cantiknya la bakal juruterapi baru kami ni.Tengok resume pun bukan calang-calang orangnya. 
Rasanya kalau Bushro jadi boss pun mungkin membosankan jugak kot. Kerja kerja kerja. 🤢

P/s: Kalau balik kampung jer kot sibuk gossip kat dapur dengan sisters and Mak. Korang. Bushro nak minta korang doakan ke-succcess-an bisnes-bisnes Bushro taw.

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #parunaresdung #parunamuar #parunajohor
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

BUKAN KAKI GOSSIP . . Rasanya kalau geng Buddyz mesti tahu Bushro ni seorang yang sangat membosankan. Bushro orang maybe paling last tahu gossip terbaru antara Buddyz. Sampaikan klassmate sendiri couple pun tak tahu. Bushro ni kalau orang kenal sanga

KFC Bkt. Pasir
REZEKI
.
.
Syukur. Terima kasih leader Puan Suaidah dan Kak Aisyah Zainal serta En. Muhamad Muzzamil yang bantu even malam Merdeka bertungkus lumus untuk capai target.

Hari ni hari Rabu ker?
- Rezeki rewards daripada Leader jumlah terbesar ️
- Rezeki Bonus 1 hari daripada syarikat Redlife ️
- Rezeki untung runcit jualan barang-barang high demand ️ Terima kasih Allah. 
Salam maghrib. #bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #parunaresdung #parunamuar #parunajohor
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

REZEKI . . Syukur. Terima kasih leader Puan Suaidah dan Kak Aisyah Zainal serta En. Muhamad Muzzamil yang bantu even malam Merdeka bertungkus lumus untuk capai target. Hari ni hari Rabu ker? - Rezeki rewards daripada Leader jumlah terbesar ️ - Rezek

SOCIAL BEAUTY 1: KEJAYAAN

Social Beauty adalah imej kita di mata orang lain. Muka kita biasa-biasa saja, tapi kerana imej sosial kita yang makin cantik, orang pandang kita MACAM lebih cantik dan lebih menarik di mata mereka.

Kejayaan adalah salah satu unsur dalam social beauty. Contohnya dulu kita jual nasi campur bawah pokok. Tidak ada orang memuji kita cantik. Tapi sejak kita sudah berjaya membuka restoran, ramai pula orang berkata kita semakin cantik. Padahal kita masih macam dulu juga. Bukannya kita pakai mekap tebal atau pakai apa-apa. Tapi semua orang kata kita makin cantik. Sebenarnya kita tak berubah. Yang berubah adalah pandangan mata mereka yang memandang kita. 🤭
.
Assalamualaikum dan selamat pagi.

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #parunaresdung #parunamuar #parunajohor
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

SOCIAL BEAUTY 1: KEJAYAAN Social Beauty adalah imej kita di mata orang lain. Muka kita biasa-biasa saja, tapi kerana imej sosial kita yang makin cantik, orang pandang kita MACAM lebih cantik dan lebih menarik di mata mereka. Kejayaan adalah salah s

Taman Idaman kluang
Awas! Bacaan kali ni panjang tapi bagus untuk korang kenali masalah senggugut.

Pasti ramai yang tak tahu senggugut ada dua jenis kan?

Hari ni admin nak kongsi sikit dua jenis senggugut yang korang kena tau.

1. #Senggugut_Primer

Senggugut yang berlaku kepada remaja perempuan lepas 6 hingga 12 bulan dari akil baligh apabila kitaran ovulasi bermula. Tapi ia juga boleh berlaku dikalangan wanita yang masih subur.

Senggugut ni tak bawa tanda bahaya.

2. #Senggugut_Sekunder

Senggugut yang ni disebabkan oleh patologi di pelvis dan rahim yang biasanya berlaku di kalangan wanita yang lebih berumur dan masih subur.

Sebab-sebab senggugut sekunder ni ialah:
- Penyakit #endometriosis yang dihidapi oleh 5-15% wanita yang mempunyai haid.
- #Sist_ovari dan #tumor_fibroid (kebengkakan pada rahim). Kesakitan ini berlaku semasa kedatangan haid yang banyak.
- #Jangkitan_rahim atau saluran dari rahim ke kilang telur (penyakit radang pelvis).
- Alat pencegah kehamilan dalam rahim (#IUCD). Senggugut boleh jadi lebih teruk semasa penggunaan ini pada sekumpulan kecil wanita.

Senggugut sekunder ni kita kena ambik perhatian sebab risau petanda masalah lebih serius jer.

Berita baik untuk korang yang ada masalah senggugut.

Pad Lexee mampu membantu mengurangkan masalah senggugut. So takde lah nak menahan senggugut sampai guling-guling. 
Kalau rasa tak sanggup nak menahan sakit senggugut, cuba lah Pad Lexee. Mana tahu serasi dengan korang kan?

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #parunaresdung #parunamuar #parunajohor
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Awas! Bacaan kali ni panjang tapi bagus untuk korang kenali masalah senggugut. Pasti ramai yang tak tahu senggugut ada dua jenis kan? Hari ni admin nak kongsi sikit dua jenis senggugut yang korang kena tau. 1. #senggugut_primer Senggugut yang ber

Assalamualaikum dan selamat pagi.  Saudaraku, setiap yang kita ucapkan, mencakup perkataan yang baik, yang buruk juga yang sia-sia akan selalu dicatat oleh malaikat yang setiap saat mengawasi kita. Seharusnya kita selalu merenungkan ayat berikut agar tidak serampangan mengeluarkan kata-kata dari lisan ini. 
Allah Ta’ala berfirman (yang ertinya), ”Tiada suatu ucapanpun yang diucapkannya melainkan ada di dekatnya malaikat pengawas yang selalu hadir.” (QS. Qaaf [50] : 18)

Ucapan dalam ayat ini bersifat umum. Oleh kerana itu, bukan perkataan yang baik dan buruk saja yang akan dicatat oleh malaikat, tetapi termasuk juga kata-kata yang tidak bermanfaat atau sia-sia.

Hati berperan sangat penting dalam hal ini, baiknya hati seseorang akan baik pula yang terucap, begitu sebaliknya.

Semoga kita dimudahkan oleh Allah untuk menjaga lisan dan hati ini dan mengarahkannya kepada hal-hal yang direhai oleh Allah. Aamiin ya Rabb.

Kredit: Copy&Paste Channel Telegram.

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Assalamualaikum dan selamat pagi. Saudaraku, setiap yang kita ucapkan, mencakup perkataan yang baik, yang buruk juga yang sia-sia akan selalu dicatat oleh malaikat yang setiap saat mengawasi kita. Seharusnya kita selalu merenungkan ayat berikut agar

PATUTLA ASYIK NAK MARAH-MARAH TIME PERIOD...
.
.
Now I know. Nak tahu kenapa kita orang perempuan asyik berangin satu badan time period, boleh tengok video ni sampai habis.

Sejak bertukar kepada LEXEE, Bushro makin tenang rasanya. Kalau dulu tengok muka monyok pun suami mesti cakap Period la tu. Sekarang suami pun tak tahu Bushro period. Hahaha. Tetiba dapat hint, Saya dah mandi wajib. 🤭

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #parunaresdung #parunamuar #parunajohor
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

PATUTLA ASYIK NAK MARAH-MARAH TIME PERIOD... . . Now I know. Nak tahu kenapa kita orang perempuan asyik berangin satu badan time period, boleh tengok video ni sampai habis. Sejak bertukar kepada LEXEE, Bushro makin tenang rasanya. Kalau dulu tengok

MASALAH DUNIA AKHIRAT
.
Kehidupan dunia ini tiadalah menjadi masalah, kerana Allah menyediakan alam dunia ini untuk manusia.

Yang menjadi masalahnya ialah kala dunia itu telah berada di hati setiap kita, sehinggakan kita terlupa untuk membuat persiapan ke akhirat.

Usahlah bersedih jika urusan kehidupan itu amat menyukarkan kita mengharunginya kerana sesungguhnya bulan itu semakin bertambah menawan apabila bertambah kegelapan mengelilingi sekitarnya. Demikianlah kehidupan.

Hidup kita terikat dengan Allah kerana kita datang daripada Allah. Maknanya hidup kita sentiasa bergantung dan bergantung kepada Allah.

Assalamualaikum dan selamat pagi.
.
#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

MASALAH DUNIA AKHIRAT . Kehidupan dunia ini tiadalah menjadi masalah, kerana Allah menyediakan alam dunia ini untuk manusia. Yang menjadi masalahnya ialah kala dunia itu telah berada di hati setiap kita, sehinggakan kita terlupa untuk membuat persia

*SIAPA YANG WAJIB AMBIL KLOROFIL* orang yang makan nasi
orang yang makan sayur
orang yang makan buah
orang yang makan ubat
orang yang suka makan makanan segera
orang yang suka minum manis
orang yang suka makanan masin
orang yang suka makanan berlemak
orang yang berpenyakit
sesuai untuk semua lapisan masyarakat

P/S : *penghidap g6pd tak sesuai minum klorofil*

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #parunaresdung #parunamuar #parunajohor it
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

*SIAPA YANG WAJIB AMBIL KLOROFIL* orang yang makan nasi orang yang makan sayur orang yang makan buah orang yang makan ubat orang yang suka makan makanan segera orang yang suka minum manis orang yang suka makanan masin orang yang suka makanan berlemak

1 kaki dah meleret.
1 kaki lagi OTW.

Takut pasang kaki sebab takut terkena skim Pak Meon. Yang pasti Bushro tak pasang kaki Pak Meon, tapi Bisness Partner Bushro yang pasangkan kaki Bushro.

Takut kayakan orang atas. Awak pun belum pernah berada di bawah. Nak takut apa.Tengok jela orang atas bawah kiri kanan tu kaya. Awak sampai ke sudah dok dalam KETAKUTAN.

Tak marah awak pun.

TAKUT ni tak salah. Ianya satu perasan yang bagus sebenarnya. Namun untuk pastikan ketakutan itu suatu prasangka yang merugikan, cuba la dulu dengan sesuatu yang kecil-kecil.

Contoh, takut terlajak masin, masukkan sedikit demi sedikit garam. Masuk sikit, rasa la sikit. Tak cukup masin lagi, tambah garam sedikit lagi.

Macam bisness ni, Bushro pun start sedikit sahaja namun tak sangka setelah 6 bulan ini hasilnya. Jujurnya orang atas yang bantu kayakan Bushro. Korang hado?? Orang atas pun takut kalau awak takut.🤪Jadi berani. Sket jer Bushro minta. Tak banyak pun hulurkan sedikit keberanian dan saksikanlah keajaiban. 
Bushro tinggalkan lukisan ni untuk korang pikirkan sejenak. Sampai bila nak tengok jer.

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #parunaresdung #parunamuar #parunajohor it
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

1 kaki dah meleret. 1 kaki lagi OTW. Takut pasang kaki sebab takut terkena skim Pak Meon. Yang pasti Bushro tak pasang kaki Pak Meon, tapi Bisness Partner Bushro yang pasangkan kaki Bushro. Takut kayakan orang atas. Awak pun belum pernah berada di

Jangan pernah merasa sombong dan takabbur dengan amal dan kebaikan kita, kerana jika dihitung 1 sahaja dari nikmat yang Allah berikan, nescaya tidak mampu kita membayar dengan apa harga sekalipun.
.
Salam Maghrib
.
.
#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Jangan pernah merasa sombong dan takabbur dengan amal dan kebaikan kita, kerana jika dihitung 1 sahaja dari nikmat yang Allah berikan, nescaya tidak mampu kita membayar dengan apa harga sekalipun. . Salam Maghrib . . #blissfulempire #bushroahmad #asl

Sesungguhnya Allah سبحانه وتعالی meletakkan kekuatan orang beriman di dalam hatinya, bukan pada anggota tubuhnya.

Tidakkah anda memperhatikan orang tua yang sudah lemah tubuhnya tapi masih mampu berpuasa di siang yang sangat panas dan bangun di malam hari untuk melakukan solat malam?

Padahal banyak orang-orang yang masih muda lagi kuat fizikalnya tidak sanggup untuk melaksanakannya. [Syumaith رحمة الله تعالى]

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Sesungguhnya Allah سبحانه وتعالی meletakkan kekuatan orang beriman di dalam hatinya, bukan pada anggota tubuhnya. Tidakkah anda memperhatikan orang tua yang sudah lemah tubuhnya tapi masih mampu berpuasa di siang yang sangat panas dan bangun di mala

Takde benda baik nak cakap, lebih baik diam sahaja.
.
Salam Maghrib
.
.
#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
1

Takde benda baik nak cakap, lebih baik diam sahaja. . Salam Maghrib . . #blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #s

Muar
Comments

@alexandria_rina_ Hello friend. Do you have any available old money for sale....🙏

TEPATI JANJI DENGAN PELANGGAN
.
.
Apabila kita berjanji dengan seseorang WAJIB untuk melaksanakan janji tersebut walaupun janji itu ibarat sebiji beras.
.
Ini bermakna, segala perjanjian yang terlaksanakan menjadi tanggungjawab kita untuk melaksanakannya. Semoga bermanfaat!
.
Salam Maghrib
.
.
#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

TEPATI JANJI DENGAN PELANGGAN . . Apabila kita berjanji dengan seseorang WAJIB untuk melaksanakan janji tersebut walaupun janji itu ibarat sebiji beras. . Ini bermakna, segala perjanjian yang terlaksanakan menjadi tanggungjawab kita untuk melaksanaka

Good Morning. Assalamualaikum. 
Diamonds are hard...but not the hardest to break.
What is the hardest thing to break then?

The answer is: HABIT!

If you break the H, you still have A BIT.
If you break the A, you still have BIT.
If you break the B, you still have IT!
Hey, even after you break the T in IT,
There is still the 'I'. And that (I) is the root cause of all the problems.
So Now you know why HABIT is so hard to break... #blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Good Morning. Assalamualaikum. Diamonds are hard...but not the hardest to break. What is the hardest thing to break then? The answer is: HABIT! If you break the H, you still have A BIT. If you break the A, you still have BIT. If you break the B, y

CAPPUCCINO CHOCO GRANULE REDLIFE memberikan kecergasan sepanjang hari
menyegarkan mata meningkatkan stamina
mengelakkan rasa mengantuk
meningkatkan tahap kesihatan mulut terutama jangkitan gusi
kurangkan risiko diabetis
meningkatkan mood untuk menjalankan tugas
melawaskan pembuangan air
elak gastrik
mengenyangkan

Make sure hidup anda diceriakan dengan CAPPUCCINO ITALIAN ROAST dari REDLIFE  ya!

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #parunaresdung #parunamuar #parunajohor
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

CAPPUCCINO CHOCO GRANULE REDLIFE memberikan kecergasan sepanjang hari menyegarkan mata meningkatkan stamina mengelakkan rasa mengantuk meningkatkan tahap kesihatan mulut terutama jangkitan gusi kurangkan risiko diabetis meningkatkan mood untuk menjal

•
Bismillahirahmannirahim

Terkadang--
Bahasa cīnta ALLAH adalah dengan menghadirkan ujian bertalū-talū padamu sehingga tidak tersisa hatimu pada dunīa lagi•

Dan waktu itu, kamu hanya berharap sepenuhnya pada ALLAH, mencariNya, merintih padaNya. Dan itulah apa yang DIA tunggu-tunggukan selama īnī dari hamba-NYA.

Ketika itü kamu berharap kepadaNya dan bukan mencari selain dariNya•• (; •Ujian Bahasa Cīnta ALLAH• ️
Selamat berhujung minggu.

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

• Bismillahirahmannirahim Terkadang-- Bahasa cīnta ALLAH adalah dengan menghadirkan ujian bertalū-talū padamu sehingga tidak tersisa hatimu pada dunīa lagi• Dan waktu itu, kamu hanya berharap sepenuhnya pada ALLAH, mencariNya, merintih padaNya. Dan

Saat kita menempuhi onak duri dunia. Ya, mungkin ada kalanya kesedihan itu terus memanjat-manjat di dasar hati lantaran ada dugaan yang memedihkan dan mengusik ketenangan jiwa.

Air mata seakan bersedia mahu keluar agar tidak terus berombak di kolam hati.

Saat itu mungkin sabar tidak dikenali lagi. Dalam terharu, air mata tumpah juga, mengalir deras mengeringkan derita.

Kemudian ada sedikit ketenangan mula menyusup membalut lara, sinar-sinar harapan menampakkan cahaya menyuluh jalan yang lebih bahagia.

Keyakinan seakan tumbuh dari sokongan dan kesedaran, wajah mula tenang dan senyuman mudah terbentuk.

Cerialah diri. Suka duka, sedih gembira bagaikan silih berganti.

Wahai hati, ingatlah diri kita ini tidak hidup abadi. esok, lusa, mana tahu kita akan mati.

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Saat kita menempuhi onak duri dunia. Ya, mungkin ada kalanya kesedihan itu terus memanjat-manjat di dasar hati lantaran ada dugaan yang memedihkan dan mengusik ketenangan jiwa. Air mata seakan bersedia mahu keluar agar tidak terus berombak di kolam

Ampang, Kuala Lumpur
Misi menuntut ilmu diteruskan lagi. New treatment untuk @mobilespamuar . InsyaAllah yang terbaik dan termurah kami tawarkan. Banyam sangat ilmu baru yang dapat. Bermusafir mencari ilmu. Selain ilmu facial ilmu nak uruskan bisness, nak tambah staff, ilmu akhirat semua dikongsi. Puan owner sangat peramah dan best. 
#bushroahmad
#blissfulempire #parunaresdung
#parunamuar #parunajohor #parunakluang #aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
1

Misi menuntut ilmu diteruskan lagi. New treatment untuk @mobilespamuar . InsyaAllah yang terbaik dan termurah kami tawarkan. Banyam sangat ilmu baru yang dapat. Bermusafir mencari ilmu. Selain ilmu facial ilmu nak uruskan bisness, nak tambah staff, i

Paruna Resdung - HQ
Comments

@adyaffy 👏 Wah pulihkan resdung...

Siri 1.
Musuh pengacau dalam diri. Kenal pasti sifat mazmumah (sifat tercela) dan buang musuh dalaman diri.

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Siri 1. Musuh pengacau dalam diri. Kenal pasti sifat mazmumah (sifat tercela) dan buang musuh dalaman diri. #blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote #lexee #lexeeklua

Kg.Pandan Dalam, Ampang Kuala Lumpur
Positive.

Lari sekejap daripada negativiti. Masalah yang tak berkesudahan. Lepak bersama orang-orang positive. Ambil aura orang-orang hebat berbisnes. Orang berbisnes ni motivasi adalah diri sendiri. Cari motivasi sendiri. #Redlife #INew #1Team1Love #WeAreMoneyMagnet

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Positive. Lari sekejap daripada negativiti. Masalah yang tak berkesudahan. Lepak bersama orang-orang positive. Ambil aura orang-orang hebat berbisnes. Orang berbisnes ni motivasi adalah diri sendiri. Cari motivasi sendiri. #redlife #inew #1team1love

d'Sora Boutique Business Hotel
Morning.
Me at Independent New Enterpreneur Workshop. 
______.. Wahai penghuni dunia.

Ukirlah senyummu,
Nikmati hidup ini dengan bahagia. 
Kau harus menghargai hatimu juga. 
Usah dibiar ia luka dan sedih selamanya. 
Wujudkan kebahagiaan agar dunia juga tersenyum padamu. 
.
#Redlife #INew #1Team1Love #WeAreMoneyMagnet
#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #lexeemuar
#lexee #lexeekluang #stokistlexee #stokistlexeemuar #stokistlexeekluang #orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Morning. Me at Independent New Enterpreneur Workshop. ______.. Wahai penghuni dunia. Ukirlah senyummu, Nikmati hidup ini dengan bahagia. Kau harus menghargai hatimu juga. Usah dibiar ia luka dan sedih selamanya. Wujudkan kebahagiaan agar dunia j

d'Sora Boutique Business Hotel
Nasihati diri sendiri sambil memberi manfaat buat orang lain dengan menyebarkan ilmu dan kata-kata nasihat.

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
1

Nasihati diri sendiri sambil memberi manfaat buat orang lain dengan menyebarkan ilmu dan kata-kata nasihat. #blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote

Comments

@maizuraciwawa_zera Exactly!!🌸 Me too..

Sekali Abg Citylink kol bagitaw ada 5 kotak dia bawak. Alhamdulillah. Terima kasih agent dan stokist yang masuk order awal bulan ni. 

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Sekali Abg Citylink kol bagitaw ada 5 kotak dia bawak. Alhamdulillah. Terima kasih agent dan stokist yang masuk order awal bulan ni. #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #harumnita #aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthy

Muar
TANDA MATA HATI YANG MASIH BUTA TERHADAP ALLAH

Bila ALLAH sembuhkan kita daripada kesakitan melalui ikhtiar ubat yang kita ambil.. Kita nampak ubat.. Kita tak nampak ALLAH.

Bila ALLAH berjayakan kita dalam akademik melalui bijaknya kita dalam pelajaran.. Kita nampak kebijaksanaan kita.. Kita tak nampak ALLAH.

Bila ALLAH bagi kita pekerjaan yang selesa melalui cemerlangnya kita dalam bidang yang diceburi..Kita nampak kecemerlangan kita.. Kita tak nampak ALLAH.

Bila ALLAH bagi kita kekayaan harta melalui asbab gigihnya usaha kita dlm perniagaan.. Kita nampak kegigihan usaha kita.. Kita tak nampak ALLAH.

Bila ALLAH kurniakan kita pasangan yang soleh/solehah serta keluarga yang bahagia.. Kita nampak baiknya kita.. Kita tak nampak ALLAH.

Bila ALLAH keluarkan kita daripada masalah melalui bantuan manusia disekeliling.. Kita nampak baiknya manusia tersebut.. Kita tak nampak ALLAH.

Bila ALLAH masyhurkan kita di pandangan mata manusia di dunia melalui asbab kelebihan kita.. Kita nampak hebatnya kita.. Kita tak nampak ALLAH.

Bila ALLAH bagi segala jenis nikmat yang tak pernah mintak dibayar dan tak terhitung.. Kita hanya nampak indahnya nikmat itu.. Kita tak nampak ALLAH.

Sungguh, mata hati kita masih buta dan samar.. Dek keangkuhan seorang hamba atau kotornya segumpal darah bernama hati mungkin.. Untuk melihat Maha Mencipta disebalik kejadian.

Bukan senang untuk didik diri dan hati melihat ALLAH dalam setiap langkah kita.. Tapi itulah hakikat kehidupan kita di sini.. Datang dari ALLAH hidup untuk ALLAH dan balik kepada ALLAH.

Semoga roh para rasul, nabi, tabien, syuhada, para pejuang agama, ulama, saudara mara, sahabat handai kita yang telah pulang kepada ALLAH dicucuri rahmat.. Kita PASTI menyusul. - Ustaz Iqbal Zain Al Jauhari -

Semoga ada kebaikan dan manafaat untuk semua. In Sha ALLAH.

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
1

TANDA MATA HATI YANG MASIH BUTA TERHADAP ALLAH Bila ALLAH sembuhkan kita daripada kesakitan melalui ikhtiar ubat yang kita ambil.. Kita nampak ubat.. Kita tak nampak ALLAH. Bila ALLAH berjayakan kita dalam akademik melalui bijaknya kita dalam pelaj

Comments

@maizuraciwawa_zera Agree dik🌸🌸

Sayang awak ketat-ketat. 
Restock untuk bulan Julai. Chocojerr Viral. Balang besar harga berbaloi. Bushro nak bantu sesiapa nak berniaga tetapi tak dak modal. Huhuhu. Yang penting bersungguh-sungguh mencari rezeki.

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #aslegacykluang #aslegacyjitra #aslegacyalorsetar #kluang #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah #chocojerr #chocojarviralmuar #chocojarviral
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Sayang awak ketat-ketat. Restock untuk bulan Julai. Chocojerr Viral. Balang besar harga berbaloi. Bushro nak bantu sesiapa nak berniaga tetapi tak dak modal. Huhuhu. Yang penting bersungguh-sungguh mencari rezeki. #bushroahmad #blissfulempire #asl

Muar
_. ”Allah menjauhkan sidia daripada kamu sebab Allah cemburu bila melihat kamu lebih menyayangi orang itu daripada-Nya 

Akhirnya, kamu mencari ALLAH, mendekatkan diri padaNya··
Lalu merintih padaNya..
.
Benar!! ALLAH rindu rintihan hamba padaNya :''))
.
#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

_. ”Allah menjauhkan sidia daripada kamu sebab Allah cemburu bila melihat kamu lebih menyayangi orang itu daripada-Nya" Akhirnya, kamu mencari ALLAH, mendekatkan diri padaNya·· Lalu merintih padaNya.. . Benar!! ALLAH rindu rintihan hamba padaNya :'

Muar
Throwback Inai Raya 2019 #hennabybushroahmad 
Hopefully masih lembut.  
Btw, Assalamualaikum dan selamat pagi. 

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
1

Throwback Inai Raya 2019 #hennabybushroahmad Hopefully masih lembut. Btw, Assalamualaikum dan selamat pagi. #blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi

Muar
Comments

@maizuraciwawa_zera Jom FESKO63 ni jom!! (1-7nov 2019:7days)🌸🌸💪💪

Teka teki petang.

Beli ChocoJerr dapat Tupperware Free atau Beli Tupperware dapat ChocoJerr free?

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #aslegacykluang #aslegacyjitra #aslegacyalorsetar #kluang #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah #chocojerr #chocojarviralmuar #chocojarviral
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
1

Teka teki petang. Beli ChocoJerr dapat Tupperware Free atau Beli Tupperware dapat ChocoJerr free? #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #harumnita #aslegacymuar #aslegacykluang #aslegacyjitra #aslegacyalorsetar #kluang #harumnitamua

Comments

@aslegacy.shahalam.mna You have some great shots in your gallery! I mean I liked them 😊

ChocoJerr in da house...Bushro tengah cari siapa nak buat duit lepas raya. Dropship dan agent. Walau di mana anda berada, janji anda betul-betul nak buat duit. Kita sama-sama usaha okay. #bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #aslegacykluang #aslegacyjitra #aslegacyalorsetar #kluang #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah #chocojerr #chocojarviralmuar #chocojarviral
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

ChocoJerr in da house...Bushro tengah cari siapa nak buat duit lepas raya. Dropship dan agent. Walau di mana anda berada, janji anda betul-betul nak buat duit. Kita sama-sama usaha okay. #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #harumnit

Muar
Hehehe merajuk dengan HQ terus  postage hari ni.  Kalau merajuk dengan suami ni, memang takde nya nak dapat respond macam ni. Ni yang  sayang Redlife ni. #bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #aslegacykluang #aslegacyjitra #aslegacyalorsetar #kluang #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
1

Hehehe merajuk dengan HQ terus postage hari ni. Kalau merajuk dengan suami ni, memang takde nya nak dapat respond macam ni. Ni yang sayang Redlife ni. #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #harumnita #aslegacymuar #aslegacykluang #

Muar
Comments

@pandascarve Cantik!

Always by your side. More specifically I got your back. --
Failure is something we’ve all experienced. 
Just because you occasionally fall to the ground does not mean you are defeated. 
But if you stay down & don’t get back up, life will keep pushing you to the ground. 
Your setbacks are a test from the Almighty. Pick yourself up.  Move on!

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Always by your side. More specifically I got your back. -- Failure is something we’ve all experienced. Just because you occasionally fall to the ground does not mean you are defeated. But if you stay down & don’t get back up, life will keep pushing

Muar
Terima kasih sudi shopping dengan Bushro.

ID: D04926
READY STOCK!! 
Bushro Trusted Seller & Registered MOP
COD sekitar Muar. 
Postage Seluruh Malaysia

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #aslegacykluang #aslegacyjitra #aslegacyalorsetar #kluang #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Terima kasih sudi shopping dengan Bushro. ID: D04926 READY STOCK!! Bushro Trusted Seller & Registered MOP COD sekitar Muar. Postage Seluruh Malaysia #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #harumnita #aslegacymuar #aslegacykluang #a

Muar
ID: D04926
READY STOCK!! 
Bushro Trusted Seller & Registered MOP
COD sekitar Muar. 
Postage Seluruh Malaysia

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #aslegacykluang #aslegacyjitra #aslegacyalorsetar #kluang #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

ID: D04926 READY STOCK!! Bushro Trusted Seller & Registered MOP COD sekitar Muar. Postage Seluruh Malaysia #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #harumnita #aslegacymuar #aslegacykluang #aslegacyjitra #aslegacyalorsetar #kluang #ha

DALAM HIDUP kita digalakkan hidup dengan selesa, tetapi jangan jatuh dalam zon yang selesa. Orang yang hidup dalam zon yang selesa tidak pernah cuba untuk memperbaiki diri.

3 perkara yang perlu kita elakkan dalam hidup!  runsing yang membawa kepada lemah iman
 rasa rendah diri dengan unsur-unsur keduniaan
 rasa dalam zon selesa hingga terabai untuk terus memperbaiki diri

Untuk elakkan 3 perkara tersebut.

Jika runsing banyakkan berdoa. ALLAH sentiasa membantu hamba2-Nya yang sabar berdoa.

Elakkan Rasa rendah diri dari segala unsur-unsur keduniaan, jangan bandingkan diri dengan org lain.

Setiap insan ALLAH beri kelebihan dan kekurangan.

Beruntunglah bagi yang sentiasa memperbaiki kekurangan.

Usah rasa selesa dalam zon selesa.

Teruskan mencari ilmu dan berbagi ilmu serta kelebihan yang ALLAH kurniakan pada yang lain. 
Segala Puji hanya Milik Allah.

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

DALAM HIDUP kita digalakkan hidup dengan selesa, tetapi jangan jatuh dalam zon yang selesa. Orang yang hidup dalam zon yang selesa tidak pernah cuba untuk memperbaiki diri. 3 perkara yang perlu kita elakkan dalam hidup! runsing yang membawa kepada

Sekali  sekala kening tebai.🤪Selamat berhujung minggu.

NASIHAT buat Diri... UsahLah berbangga dengan kejahatan yang kamu lakukan, kelak kamu akan dimalukan dengan kejahatan itu,

UsahLah berbangga dengan kebaikan yang kamu lakukan, kerana kamu akan membencinya apabila tiada orang yang memerhatikan kamu, 
Jangan ada merasa puas dengan amalan kamu, kerana kamu akan tinggalkannya,
setelah kamu berasa sudah banyak beramal dengannya.

BeramalLah kamu
tetapi jangan berasa kamu beramal... #blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
8

Sekali sekala kening tebai.🤪Selamat berhujung minggu. NASIHAT buat Diri... UsahLah berbangga dengan kejahatan yang kamu lakukan, kelak kamu akan dimalukan dengan kejahatan itu, UsahLah berbangga dengan kebaikan yang kamu lakukan, kerana kamu akan

Johor
Comments

@natasyahamira @natasyahamira cntik

@bushro.ahmad @natasyahamira tak la... Tak pandai... Org y buatkan.😁

MISTERI BUDI
.
Kehidupan ini penuh misteri.
.
Kita berbudi kepada kawan-kawan sendiri. Mereka tak membalas budi kita itu. Sebaliknya, orang asing pula yang datang dan membalas budi kita itu. 
Kawan-kawan pernah menolong kita. Kita masih belum membalas budi mereka. Sebaliknya, kita tolong pula orang lain, walhal orang itu tak pernah menolong kita. 
Bgitulah misteri kehidupan ini. Orang lain yang berhutang budi, orang lain yang membayarnya. Diantara salah satu budi pekerti yang mulia adalah seseorang yang bersikap rendah hati ketika di dalam kemuliaannya, bersikap baik ketika di dalam kemiskinan dan hidup sederhana di dalam kekayaannya - Al-imam Habib Abdullah bin Alwi Al-Haddad -

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #favquote
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

MISTERI BUDI . Kehidupan ini penuh misteri. . Kita berbudi kepada kawan-kawan sendiri. Mereka tak membalas budi kita itu. Sebaliknya, orang asing pula yang datang dan membalas budi kita itu. Kawan-kawan pernah menolong kita. Kita masih belum membala

Bandar Kluang, Johor
Setiap bertambah sedekah, akan bertambah rezeki. Bertambah khusyuk solat, akan bertambah bahagia. Bertambah bakti kepada ibu bapa, bertambah baik hidupmu [Imam Syeikh Mutawwaly Asy-Syarawi Rahimahullah Taala]

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

"Setiap bertambah sedekah, akan bertambah rezeki. Bertambah khusyuk solat, akan bertambah bahagia. Bertambah bakti kepada ibu bapa, bertambah baik hidupmu" [Imam Syeikh Mutawwaly Asy-Syarawi Rahimahullah Taala] #blissfulempire #bushroahmad #aslegacy

Kluang Railway Kopitiam
COD ke Bakri Batu 6
TB 3 hari lepas. Terima kasih sudi  shopping dengan Bushro. 
ID: D04926
READY STOCK!! 
Bushro Trusted Seller & Registered MOP
COD sekitar Muar. 
Postage Seluruh Malaysia

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #aslegacykluang #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

COD ke Bakri Batu 6 TB 3 hari lepas. Terima kasih sudi shopping dengan Bushro. ID: D04926 READY STOCK!! Bushro Trusted Seller & Registered MOP COD sekitar Muar. Postage Seluruh Malaysia #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #haru

Muar
--
Kita sanggup bersusah payah demi urusan dunia yang pasti akan hilang .

Tetapi kita tidak sanggup bersusah payah untuk akhirat yang tidak akan hilang dan kekal.

Allah berikan kita peluang memilih didalam dunia ini sama ada kita MEMILIH KEBAIKAN ataupun KEJAHATAN

Maka-- pilih lah.
Sebelum sampai saatnya kita sudah tiada ruang untuk memilih. «« Jadilah insan yang bijak disini dan beruntung disana »» #blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

-- Kita sanggup bersusah payah demi urusan dunia yang pasti akan hilang . Tetapi kita tidak sanggup bersusah payah untuk akhirat yang tidak akan hilang dan kekal. Allah berikan kita peluang memilih didalam dunia ini sama ada kita MEMILIH KEBAIKAN a

Kehebatan Doa

Qada Allah tidak dapat di tukar melainkan dengan doa dan umur seseorang itu tidak bertambah melainkan dengan melakukan kebaikan.

Berdoalah kamu kepada Allah dalam keadaan kamu yakin dengan kemustajabannya. Ketahuilah sesungguhnya Allah tidak menerima doa dari hati yang lalai. ( HR At Tarmizi)

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Kehebatan Doa Qada Allah tidak dapat di tukar melainkan dengan doa dan umur seseorang itu tidak bertambah melainkan dengan melakukan kebaikan. Berdoalah kamu kepada Allah dalam keadaan kamu yakin dengan kemustajabannya. Ketahuilah sesungguhnya Alla

Muar
Baring bersama. Cantik pun bersama. Kebetulan sambil tunggu customer under terapi lampu LED Cleopatra. Ada pulak bantal lebih kat sebelah. Hehehe. Dah macam kat rumah sendiri pulak.🤪 Okay ini last customer sebelum Raya dan customer ni repeated customer..hehe sekali sekala join baring bersama. Ampun maaf dipinta. 
#jangantiruaksiini
#loqlaq
#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Baring bersama. Cantik pun bersama. Kebetulan sambil tunggu customer under terapi lampu LED Cleopatra. Ada pulak bantal lebih kat sebelah. Hehehe. Dah macam kat rumah sendiri pulak.🤪 Okay ini last customer sebelum Raya dan customer ni repeated custom

InsyaAllah COD hari ni.

ID: D04926
READY STOCK!! 
Bushro Trusted Seller & Registered MOP
COD sekitar Muar. 
Postage Seluruh Malaysia

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

InsyaAllah COD hari ni. ID: D04926 READY STOCK!! Bushro Trusted Seller & Registered MOP COD sekitar Muar. Postage Seluruh Malaysia #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #harumnita #aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthy

Muar
Hai Awak... Salam Nuzul Quran. Tidak akan merasakan nikmatnya membaca Al-Quran kecuali dia yang memiliki mata hati yang jernih dan bercahaya. [Al-Imam Habib Abdullah Bin Alwi Al-Haddad ‎رحمه الله تعالى]

Buku memberi informasi. Al-Quran memberi transformasi.

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Hai Awak... Salam Nuzul Quran. Tidak akan merasakan nikmatnya membaca Al-Quran kecuali dia yang memiliki mata hati yang jernih dan bercahaya. [Al-Imam Habib Abdullah Bin Alwi Al-Haddad ‎رحمه الله تعالى] Buku memberi informasi. Al-Quran memberi trans

Muar
SEMALAM DAN HARI INI.

Tak banyak tapi ada. Istiqamah.. Alhamdulillah terima kasih sudi shopping dengan Bushro.

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

SEMALAM DAN HARI INI. Tak banyak tapi ada. Istiqamah.. Alhamdulillah terima kasih sudi shopping dengan Bushro. #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #harumnita #aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #orangmuogayamuo

Muar
Jagalah Izzah & Iffah dalam diri kita.

Apa itu Izzah & Iffah?

Izzah adalah kemuliaan manakala Iffah adalah menahan.. Secara mudahnya, jagalah kemuliaan dirimu dgn menahan diri dari perkara yg tidak sepatutnya..
Semakin kamu menjaga maruah dirimu, semakin mahal nilai kamu sebagai seorang wanita.. #blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
4

Jagalah Izzah & Iffah dalam diri kita. Apa itu Izzah & Iffah? Izzah adalah kemuliaan manakala Iffah adalah menahan.. Secara mudahnya, jagalah kemuliaan dirimu dgn menahan diri dari perkara yg tidak sepatutnya.. Semakin kamu menjaga maruah dirimu, s

Muar
Comments

@bushro.ahmad @edward_erric007 😁

@servisfollowersmalaysiasfm2 Berminat nak naikkan followers?! Serendah RM 25 sahaja dan anda bakal mendapat followers yang berpotensi menjadi customer ❤️❤️

Berhenti persoalkan jalan hidup kamu dan mula bersyukur dengan apa yang telah ditetapkan buat kamu :') Salam Ramadhan ke 15. Tudiaa kejap jer dah separuh bulan kita berjodoh dengan Ramadhan.

Ramai dah booking nak putih cantik di hari raya nanti. Follow @mobilespamuar untuk more info pasal mobile spa no 1 di Muar ni. InsyaAllah ada jodoh dapat buat facial dengan Bushro. #blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Berhenti persoalkan jalan hidup kamu dan mula bersyukur dengan apa yang telah ditetapkan buat kamu :') Salam Ramadhan ke 15. Tudiaa kejap jer dah separuh bulan kita berjodoh dengan Ramadhan. Ramai dah booking nak putih cantik di hari raya nanti. Fol

Muar
Selesai curi masa.

Hari ni sempat hantar ni jer. 
Sebab big boss tolong hantar, dia cakap hantar banyak ni jer. Nak dating pun nak buat kerja jugak. Sorry la ni kira dating jugak ni, buat kerja bersama-sama. Hehehe.

Thank you semua yang sudi shopping dengan Bushro. Selebihnya Bushro sambung hari Isnin yer postage dan COD.

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Selesai curi masa. Hari ni sempat hantar ni jer. Sebab big boss tolong hantar, dia cakap hantar banyak ni jer. Nak dating pun nak buat kerja jugak. Sorry la ni kira dating jugak ni, buat kerja bersama-sama. Hehehe. Thank you semua yang sudi shoppi

Muar
Kuncinya adalah bersyukur.

Ada manusia, diuji dengan kepayahan harta. Makan kais pagi kais petang. Susah.

Ada manusia, diuji dengan kelimpahan harta. Sehingga rezeki yang terlalu banyak itu kadang-kadang buat diri rasa tidak puas hati. Tak cukup. Ingin lebih lagi.

Kerana itu, rasa bersyukur itu perlu ditanam setiap masa. Biar kita termasuk manusia yang sentiasa berasa cukup dengan nikmat Dia.

Nak lebih baik? 
Kongsi nikmat yang kita ada dengan yang lain.
Mungkin, ada rezeki mereka melalui rezeki kita.

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #shakleemuar #mobilespamuar #lexeemuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
1

Kuncinya adalah bersyukur. Ada manusia, diuji dengan kepayahan harta. Makan kais pagi kais petang. Susah. Ada manusia, diuji dengan kelimpahan harta. Sehingga rezeki yang terlalu banyak itu kadang-kadang buat diri rasa tidak puas hati. Tak cukup. I

Muar
Comments

@bajupanas.tee Nak Cetak Baju Design Sendiri ? Jom Usha Ig sis Sekarang. 😎

SEMALAM.
Kejadian semalam. Restock terus hantar kepada customer. Follow @maizuraciwawa untuk dapatkan stok AS Legacy di JB. 

#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
1

SEMALAM. Kejadian semalam. Restock terus hantar kepada customer. Follow @maizuraciwawa untuk dapatkan stok AS Legacy di JB. #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #harumnita #aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife #ora

Good Morning.
Assalamualaikum. 
Sel-sel otak dan badan yang bergerak secara fizikal yang membuatkan kita sokmo bizi dengan kerja seharian menyebabkan kita kita lupa untuk menjadi tua. 
-Mom's Diary; Korean Variety Show-

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Good Morning. Assalamualaikum. Sel-sel otak dan badan yang bergerak secara fizikal yang membuatkan kita sokmo bizi dengan kerja seharian menyebabkan kita kita lupa untuk menjadi tua. -Mom's Diary; Korean Variety Show- #blissfulempire #bushroahmad

Muar District
Why I choose to change. Tak kisah la apa brand pun yang anda pilih untuk bertukar, make sure ianya 100% Kapas dan bukan kertas kitar semula macam ni. Lexee pun boleh. Lavmor pun boleh. 
.
#bushroahmad
#blissfulempire 
#aslegacy #femininewash #harumnita
#aslegacymuar #harumnitamuar #healthyvaginahealthylife
#orangmuogayamuo #ceqorangkedah
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

Why I choose to change. Tak kisah la apa brand pun yang anda pilih untuk bertukar, make sure ianya 100% Kapas dan bukan kertas kitar semula macam ni. Lexee pun boleh. Lavmor pun boleh. . #bushroahmad #blissfulempire #aslegacy #femininewash #harumni

Muar
TAWAKAL KEPADA ALLAH SEPERTI ANAK KECIL

Ibnu Athaillah mengatakan, Ada yang berkata, Bersikaplah kepada Allah seperti anak kecil kepada ibunya. 
Setiap kali ditolak sang ibu, ia tetap bersimpuh di hadapannya kerana tidak mengenal selainnya. --Ibnu Atha'illah dalam Taj Al-'Arus

#blissfulempire #bushroahmad #aslegacymuar #mobilespamuar #orangmuogayamuo #ceqorangkedah #demisesuapnasi
MobileSpa | Lexee - @bushro.ahmad Instagram Photos & videos - dinamadu.com
bushro.ahmad
0

TAWAKAL KEPADA ALLAH SEPERTI ANAK KECIL Ibnu Athaillah mengatakan, "Ada yang berkata, Bersikaplah kepada Allah seperti anak kecil kepada ibunya. Setiap kali ditolak sang ibu, ia tetap bersimpuh di hadapannya kerana tidak mengenal selainnya. --Ibnu